Ibn Zura

Уиaти нè пo пaтoт виcтинcки (Куранот 1:6)

Исус му одговори: „Јас сум Патот, Вистината и Животот. Без Мене, никој не може да дојде кај небесниот Татко (Јован 14:6)

Ислам? Христијанство? Што е тоа вистина? Што треба да сторам, за да се спасам?

Контактирајте не: